Költöztetés árak Budapest. Mennyibe kerül a költöztetés?

Nálunk nem az ügyfél dolgozik! Minden terhet leveszünk a válláról!

Olcsó költöztetés árak várják cégünknél.

Ha költözni szeretne, akkor bizony az még csak félsiker, ha megvan az új otthona, mert akad számos dolog, amivel még kalkulálnia kell.

Be kell „csomagolnunk” az egész eddigi életünket, pakolni, fuvart szervezni, segítő kezeket találni.

Mitől függnek a költöztetés árak?

Nemcsak a hely határozza meg, az sem mindegy mekkora költözésről van szó!

Az, hogy a költöztetésnek mennyi az ára, több tényezőtől is függ. Mennyi a bútor, és doboz? Ennek felmérése az első lépés, ami nem mindig egyszerű azok számára, akik 10-20 évente költöznek.

Sokszor megtörténik, hogy a szépen berendezett lakás nem tűnik zsúfoltnak, viszont amikor a szekrények, polcok tartalma becsomagolásra kerül, a szoba közepén hegyekben állnak a dobozok. Na ilyenkor kapunk egy telefont, hogy valószínűleg több rakodóra és nagyobb teherautóra lesz szükség, ha egy nap alatt beakarjuk fejezni a költöztetést.

Tapasztalatból tudjuk, ez igen feszült pillanat. De ne aggódjon! Költöztető cégünk rutinjára mindig számíthat, van megoldásunk az efféle helyzetekre is. Még akkor is, ha azonnali költöztetésre is van szüksége.

Budapesti költöztetés árak

Vidéki költöztetés árak

Vidékre mindig csak óra és km díjat számolunk. Alapdíj nincs! Ha Budapestről vidékre kell szállítanunk, az óradíjat a felpakolás megkezdésétől, a lepakolás után, vissza a főváros határáig számoljuk. Ha fordítva, tehát vidékről kell költöztetnünk a fővárosba, akkor Budapest határától a lepakolás végéig tart az óradíj. A km díj mindkét esetben az oda és vissza útra vonatkozik.

Fix díjak várják cégünknél

Cégünknél lehetőség van, előzetes felmérés után, fix árat kérni. Ez azt jelenti, hogy az ajánlatunkban megadott költség, a szállítás ideje alatt nem változik, tehát előre rögzített fix ár. Ez nagy biztonságot garantál ügyfeleink számára.

Költöztetős árak 3.5 tonnás teherautóval (Budapest és környéke)

6 méter hosszú plató, 25 köbméteres térfogattal. Ez a méret egy átlagosan berendezett 50-60 négyzetméteres lakáshoz ideális. Ennek a járműnek legfőbb előnye, hogy a szigorúan védett övezeteken kívül bárhová behajthatunk vele, akár a belvárosban is.

Alapdíj:

8.000 Ft. ( egyszeri költség )

Óradíj:

Teherautó + 2 fő rakodó: 12.000 Ft./óra

Teherautó + 3 fő rakodó: 15.000 Ft/óra

Teherautó + 4 fő rakodó: 18.000 Ft/óra

Költöztetős árak 7.5 tonnás teherautóval (Budapest és környéke)

Ha erre a járműre esik a választása, érdemes a négy fős személyzetünket is segítségül hívnia. Tapasztalataink szerint a 70-80-90 négyzetméteres, vagy az akár ennél nagyobb, sok bútorral és személyes holmival berendezett lakáshoz, ez a nagy teherautó lesz a legjobb választás.

Alapdíj:

12.000 Ft. ( egyszeri költség )

Óradíj:

Teherautó + 3 fő rakodó: 24.000 Ft./óra

Teherautó + 4 fő rakodó: 27.000 Ft/óra

Nálunk alapvetés, hogy az ügyfelet nem terheljük. Éppen ezért a költöztetés árak magukba foglalják a teherautót, a sofőrt és a pakolást is – olyan teherautót nem küldünk, ahol „csak” sofőr van.

Alapdíj: az alapdíj a háztól házig díjat foglalja magába. Telephelyünktől a megadott címig, majd a költözés célpontjáig számított távolság és idő számít bele. Budapesten belül ez egy egységes, egyszeri díj.

Óradíj: az óradíj tartalmazza a bútorszállító teherautót és a 2-3-4 fős személyzetet. A díj kizárólag az ott töltött időre vonatkozik. Nálunk nincs „minden megkezdett óra” elv: a következő órát csak akkor számlázzuk ki, ha az túlment 30 percen.

Kilométerdíj: Budapesten nem számolunk fel kilométerdíjat! Vidéki fuvar esetén az oda-vissza út árát számoljuk bele a végösszegbe. Így a kilométerdíj és a további költségek a fővároson kívül is fixen kalkulálhatóak lesznek.

Költöztetés árak - soskoltoztetes.hu

Kedvező költöztetés árak várják a BauerTeher Költöztetésnél!

Mit tartalmaz a költöztetés árak?

Alapdíj

Óradíj

Kilométerdíj

Költöztetés árak, kiegészítő szolgáltatásainkkal

Bútorszerelés

Csomagolás

Lomtalanítás

nehéz tárgyak költöztetése

Kevesebbet szeretne fizetni? Így tudja csökkenteni a költözés költségét

Gyakran ismételt kérdések

Mitől függnek a költöztetés árak 2024-ben?

Milyen rejtett költségekkel kell számolni a költöztetés során?

Speciális kéréseket is tudnak teljesíteni?

Nálunk a költöztetés árak mindig csak két tételből állnak!
Budapesten belül: alapdíj + óradíj
Vidéki költöztetés esetében: óradíj + km díj